Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Вона часто робить натяки про свої романи, але прямо не говорить про своє особисте життя і намагається не коментувати скандали. Головні таємниці артистки спробували дізнатися Українські сенсації.

Читайте Знай в Google News!

Лобода зовсім недавно з розмахом відзначила свій день народження в Дубаї. І вже ввечері вона виставляє фото з ванної, де фанати помічають розкішне кільце з величезним діамантом на безіменному пальці артистки і заінтригувала підписом "У мене є ти".

Лобода досі натякає фанатам і всіляко підігріває чутки про те, що її таємним коханим може бути німецький музикант Тіль Ліндеманн. Їхні стосунки начебто тривають вже 4 роки і саме він забирав її з лікарні і зробив головною героїнею скандального кліпу і дарує старшій дочці амулет.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Люди з найближчого оточення Лободи стверджують, що за нею стоять покровителі і в разі проблем у неї є кому поскаржитися.

"Вона с * ка в класичному розумінні цього слова. З неї хоч пам'ятники ліпи. Погрози фізичної розправи теж були", - каже чоловік з близького оточення артистки.

Нателла Крапівіна-продюсер Лободи, яка і допомогла Світлані перетворитися з співачки другого ешелону в топову українську знаменитість.

Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/

Пластичний хірург стверджує, що Світлана зробила зі своєю зовнішністю не тільки збільшення губ. І зменшила горбинку на переніссі. Сама Лобода все заперечує і стверджує, що у неї все натуральне.

"У моїх рисах для мене важливий кожен момент. У мене дуже специфічна міміка. Мені її не можна втрачати, тому що люди люблять цього артиста за образ, який вони бачать. Тому я буду якомога пізніше чіпати свою зовнішність", - говорила Лобода на інтерв'ю Собчак.

Крім того, Лобода під час концертів на сцені використовувала шиньйони, перуки і накладки на сідниці. Одного разу Пшеницин озвучив це в ефірі одного з російських шоу. І після цього Нателла Крапівіна заявила, що це у нього "поролон замість мізків, а не у Свєти замість дупи".

"Якби я особисто не бачив поролонову дупу Світлани Лободи, я б мовчав. Але вона була", - стверджує чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гаряча мама Лободи показала, як підтримує форму і обскакала дочку.

Як повідомляв Знай. ua, модельєр Тетрадзе розсекретив стосунки зі Світланою Лободою.

Також Знай. ua писав, що пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекли" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.