На офіційний Instagram-аккаунт української студії "Квартал 95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама компанія була заснована на базі команди КВН 17 років тому.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно "Квартал 95" опублікував кумедний знімок, на якому зображений актор студії Юрій Ткач і теведущій каналу "1+1" Руслан Сенічкін. У кадрі гуморист сидить на моноколесі, а поруч його підтримують Сенічкін і молода дівчина. У підписі до фото пожартували, що так виглядає цей рік.

"2020 в одному фото😐", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Насміялася!!!👏👏😍😍", "А де ковид?)))", "Скажіть вже хтось йому що він не смішний, виглядає все нерозумно", "Д*пи не вистачає для повного опису 2020", - написали в коментарях під постом користувачі соціальної мережі.

скріншот коментарів

скріншот поста

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зірки " Квартал 95 "помстилися Кличку за Верещук:"потрібно забетонувати Дніпро".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Квартал 95 "одружили" Кравець і Кошового – Поплавський допомагав.

Також портал Знай.uа писав, як після гучної п'янки можна і себе в "ящику" побачити: "Квартал 95" змусив українців сміятися до сліз.