Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річний гуморист виставив на своїй сторінці зворушливий спільний знімок з маленькою донькою Єлизаветою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". У чорно-білому кадрі Юрій міцно обіймає дівчинку, а в руці тримає дерев'яну скриньку. Ймовірно, там зберігається крутий подарунок для Лізи.

"Крихітка Лізі... Вона мій найкращий подарунок, який я отримую кожного дня))) #крошкаlizi😘", - ніжно написав комік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ридаю😍❤️", "Класні🔥 😍", "Це настільки зворушливо❤️", "Як мило😍", "Милотааа❤️❤️❤️ я якраз дивилася Полтаву", "Це так мило)) заряд позитиву на цілий день🤗", "Така милота😊. Зворушливі тато з донькою", "Найбільше щастя ❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на запальну Вєрку Сердючку: "Ткачучка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ткач з "Квартал 95" став Ангелою Меркель і довів до істерики колегу Євгена Кошового.

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" видала, як шоумен підкорив її серце: "Це особливий дар".