Українська співачка Наталія Могилевська знаменита не тільки своїм сильним голосом, але і унікальним почуттям стилю. Модні луки, які створює для себе артистка, часом дивують своєю екстравагантністю, але складно сперечатися — Могилевська може бути сама собі стилістом і викликати заздрість у оточуючих.

Так, на новій фотографії в Instagram Наталії, співачка позує в модному образі криваво-червоного кольору від бренду Spazio. Піджак оверсайз на великих ґудзиках Могилевська доповнила золотим намистом з великих кілець, червоною помадою і яскраво-помаранчевими тінями. Яскравий блонд надав виразності образу. Вона зізналася, що закохалася в кривавий колір.

"Відмінні осінні looks від @spazio.ua. Цей кривавий-колір моєї осені! Вам подобається? А Який ваш?

Спасибі команді! 💋

Photographer: @artem.plutalov

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Look: @spazio.ua

Style: @dve4er і @_gerasymyuk_

Make-up: @kris_tina_m_

#могильовський #краскиосени #вкиевеосень #lookoftheday #ladyinred #position"—- підписала фотографію співачка.

Фанатам припав до душі такий образ Могилевської. Всього за дві години фото набрало більше чотирьох тисяч відміток" подобається " і шквал схвальних коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".