Українська співачка Надя Дорофєєва, яка буквально нещодавно почала сольну кар'єру поза гуртом "Время и Стекло", поділилася пікантною фотографією.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний знімок був розміщений у розділі сторіз на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото можна побачити, як Дорофєєва спокусливо привідкриває своє тіло на радість мільйонам шанувальників. Співачка розстібнула ґудзика на джинсах і трохи привідкрила їх, однак уникла того щоб продемонструвати свою білизну. Зате задертий світшот дозволяє розгледіти плаский живіт з накачаним пресом.

Надя Дорофєєва, фото з розділу сторіз на Instagram
Надя Дорофєєва, фото з розділу сторіз на Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Для Дорофєєвої зараз особливо важливий час у її кар'єрі. Ще не так давно вона разом з Позитивом відспівала прощальні концерти "Время и стекло", а вже її перший сольний трек "Горит" вже почав рвати українські чарти та соцмережі (Дорофєєва не лише інста-знаменитість з 5 мільйонами підписників, а й успішна тіктокерша, за якою слідкують більш ніж мільйон користувачів).

Також у сторіз Дорофєєва пообіцяла невдовзі познайомити фанатів зі складом своєї оновленої команди.

Скріншот сторіз Наді Дорофєєвої, Інстаграм
Скріншот сторіз Наді Дорофєєвої, Інстаграм

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва осідлала знаменитого "жеребця", куди тільки Дантес дивиться

Також, "Знай.uа" писав, що у Дорофєєвої і Фреймут знайшли " надздібності"