Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька пікантних кадрів, на яких показала, як коротає вечір з користю в одній зі столичних танцювальних студій. Так, дівчина зробила селфі в дзеркалі, примірявши міні-топ, облягаючі лосини і коротенькі шорти, а довге розкішне волосся зібрала назад у високий хвіст.

Лілія зізналася, що у неї було просто приголомшливе тренування, адже зірка вчилася тверкати і у неї це дуже добре виходило. Кілька рухів красуня навіть продемонструвала аудиторії, поділившись успіхами, особливо в захваті залишився сам Влад. При цьому дружина танцюриста засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань у фітнес-клубі і пробіжок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще