Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію архівних кадрів зі своїми найріднішими чоловіками: чоловіком і двома маленькими красенями-синами, один з яких був ще в животику у зіркової мами. Дружна сім'я позувала в полі серед золотих колосків, а самій Джамалі навіть вдалося змінити відразу два вбрання. Красуня зізналася, що останнім часом багато її знайомих оголошують про вагітність і зірка вирішила поміркувати, що ж стало причиною такого бейбі-буму - "наслідки" карантину або ж те, що всі її друзі подорослішали.

"Знаєте, помітила дивовижну річ - вся моя стрічка рясніє красивими вагітними дівчатами.

Що це? Карантин пройшов не дарма?😂😂
Просто "прийшов час", всі трохи подорослішали ☺ ️ або щось інше? 🤷🏾

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можу сказати про себе, хоча моя вагітність почалася ще до карантину, саме зараз я відчуваю навіщо це все!

Коли безсонними ночами годую, заколисую, а потім насолоджуюся сном Селімкі, я розумію...

Ну, так! Звичайно!

Коли весь музичний світ на паузі, я не можу робити щасливими людей на своїх концертах.
Але як же прекрасно, що я можу "приносити користь" і по-справжньому робити щасливим (ситим і здоровим 😂) хоча б одного маленьку і дуже любу людину!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше