Світлана Лобода-відома українська виконавиця, яка проживає і працює на території Російської Федерації.

Жінка досить активно веде сторінку у соціальній мережі Instagram, де на неї підписано більше шести мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Зовсім недавно 38-річна співачка ділилася зворушливими знімками зі своєю старшою дочкою Євою і розповідала про те, як вони відзначили перший сніг в РФ. А зараз, в Stories Instagram, знаменитість опублікувала пікантний знімок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Світлана Лобода постала з глибоким декольте, тому шанувальники можуть розглянути пишний бюст співачки в ліфчику і хрестик. Жінка тримає одну руку біля обличчя, прикриваючи його половину.

Зі своєю дочкою зіркова мама раніше позувала в чорному стриманому вбранні в одному з парків, на високих підборах і з маленькою сумочкою. Єва - в яскравій жовтій шапці і курточці з коміром з хутра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в сміливому вбранні вразила розкішними розвагами у Дубаї: "Ногам немає кінця і краю". Артистка приміряла облягаючий комбінезон чорного кольору з глибоким декольте, який вигідно підкреслив її довгі ноги і струнку фігуру,

Як повідомляв "Знай.ua", бездонне декольте Світлани Лободи ледь втримало пишні груди: "Хоча б трусики..."

Знай.ua писав, Лобода вперше за довгий час показала подорослішала дочка: "Відзначили перший сніг"