Зірка 90-х, російська співачка й актриса Лада Денс показала себе в новому амплуа, чим просто шокувало шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Лада Денс раптом згадала, що колись співала і вирішила, що її час знову настав.

Популярна в лихі 90-ті російська могла претендувати на звання секс-символу російської. Під її хіти "Дівчинка ніч", "Танці біля моря" та інші тоді відривалось пів країни. І от тепер через 30 років Лада Денс вирішила нагадати про себе.

Лада Денс анонсувала новий кліп, яким збирається здивувати. І якщо піснями вона навряд чи когось здивує, то її сексуальні па на пілоні здатні шокувати загартованих фанатів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram співачка оприлюднила фото, на якому зображена у чорному купальнику біля пілона у дзеральному залі. Лада Денс стоїть спиною до камери, обхопивши рукою шест. На фото добре видно підтягнуте, пружне тіло Лада Денс. У свої 54 роки вона виглядає просто розкішно.

Співачка розповіла в коментарі до фото, що заради зйомок нового кліпу їй "довелося освоїти таке приголомшливо цікаве заняття, як танці на пілоні".

Пізніше Лада Денс оприлюднила відео, яким анонсувала свій новий кліп. В ролику видно, що співачка пустила "в бій" найважчу артилерію - хвацький стриптиз.