Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з фанатами провокаційною фотосесією.

Читайте Знай в Google News!

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, зокрема, в Instagram, де часто радує шанувальників кадрами зі свого життя. Останні публікації Насті демонструють зміни в зовнішності співачки — вона ніби помолодшала на кілька років.

Цього разу Приходько опублікувала провокаційний кадр, який викликав захват в шанувальників. Адже співачка не часто публікує подібні фото.

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила світлину, на якій позує топлес. Свої принади Анастасія прикрила половинками невеличкого кавуна.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарі до фото Приходько пофілософствувала про те, чому знімки оголених жіночих грудей викликають значно більший резонанс, ніж "одягнуті" фото.

"Чому циці у людей викликають стільки радості? Реально! Постиш гарну фотографію, пишеш про щось, що хвилює, і практично на всі такі фото звичайна реакція! А щойно з'являються циці, вуаля прям магія! Магія циць якась! Всі аж радіють, як ніби перший раз сніг побачили й згадали чародійство з цукерками! Просто дивовижні люди", - написала Приходько.

Шанувальники співачки зазначили, що фото в Анастасії дійсно дуже гарне, тому не дивно, що воно збере багато відгуків і "лайків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Приходько плюхнулась у ванну й обсипалась трояндовими пелюстками

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасію Приходько спантеличили нічні "візити" незнайомця

Також Знай.ua писав, Приходько поділилася думками про нерозділене кохання