Російська прима-балерина Анастасія Волочкова - королева шпагатів і інтриг. Своє особисте життя Анастасія воліє тримати в секреті, а її звичка публікувати фото своїх коханців "по частинах" вже стала легендою в світі шоу-бізнесу.

Вона ніколи не показує того, хто зайняв її серце, цілком. То нога, то рука, то частина шевелюри — все більш-менш пристойні місця пасії Волочкової потрапляють в кадр окремо.

Вірна своїм традиціям, Волочкова опублікувала в Instagram фотографію, де позує на тлі блакитного моря, але фото обрізано таким чином, що в кадр потрапило тільки вухо обранця. Волею-неволею напрошуються думки про художника Вінсента Ван Гога, який відрізав собі вухо.

Коментарі фанатів до цієї фотографії були, в основному, в позитивному ключі. Але знайшлися і ті, хто жартував над Волочковою і просив не мучити вже очікуванням і показати обранця повністю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Волочкова на Мальдівах прикрила" черепашку " кущиком

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова на Мальдівах вперше показала неіснуючого нареченого

Також Знай.uа писав, напівгола Волочкова натякнула на заміжжя