Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком Олександром Комковим.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, щодня розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно стало відомо, що у Аліни діагностували коронавірусну інфекцію. 25-річна знаменитість поділилася в Insta Stories своїм останнім інтерв'ю для "Телегід" каналу М1, в якому зізналася, що піднялася на сцену з горщика.

"Мій шлях артистки можна описати просто: "з горщика на сцену"! Свій перший виступ пам'ятаю досі. Мені було три з половиною роки, і я вела ДК "Юність Буковини" у Чернівцях. Бути артистом – це моє життя! Іншого я собі не уявляю. Шалено люблю музику і сцену!"- поділилася Гросу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу не долікувалася від коронавірусу і хвороба повернулася. Співачка заявила, що дуже налякана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тяжкохвора Аліна Гросу стривожила погіршенням стану: "Дуже страшно і дуже сумно".

Як повідомляв портал Знай.uа, змучена розлученням і коронавірусом Аліна Гросу повернулася до батьків: "Багато усвідомила".

Також портал Знай.uа писав, що раніше Аліна Гросу розповіла про страхи за близьку людину: "Препарати".