Відома і незмінна телеведуча Надія Матвєєва активно веде свій Instagram-аккаунт. На неї підписано понад 500 тисяч осіб, яких головне обличчя "Все буде добре" і "Неймовірна правда про зірок" часто радує новими фото і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

До Всесвітнього дня боротьби з насильством над жінками Надія поділилася своєю історією домашнього насильства.

"14 років домашнього насильства. Це моє дитинство. Тато, звичайно, любив мене, але алкоголізм поступово вбиває і почуття і особистість. На цьому дитячому фото я схожа на нього і щиро сподіваюся, що ось-ось тато перестане повертатися додому п'яним і не буде криків, скандалів і моторошного страху, що він вдарить маму.

Коли мама зверталася за захистом в міліцію, їй говорили: "Викликайте, якщо буде пряма загроза життю". Вона кілька разів подавала на розлучення, а суд відмовляв, тому що потрібно берегти сім'ю - осередок радянського суспільства. Я виросла і, здається, стала сильною. Вже поховала батька, бережу маму. Вдячна батькам за те, що у мене є життя", - написала Матвєєва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше ведуча "Все Буде добре" дала пораду, як пережити коронавірусну зиму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Матвєєва піддалася шкідливій звичці, небезпечній для здоров'я.

Також портал Знай.uа писав, що Матвєєва розкрила правду про розлучення: "У 35 років здавалося, що це назавжди".