Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в соцмережі Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем і любим", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак вже зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

У своїх Insta Stories виконавиця показала, як проходять її щоденні тренування в тренажерному залі. У короткому ролику Кароліна в спортивному топі, легінцях і кросівках спокусливо робить вправу на прес. Варто відзначити, що фігура у 42-річної співачки дійсно в ідеальному стані, а обтягуюча спортивна форма лише підкреслила її рельєфний прес та стрункі ноги.

скріншот

Раніше Ані Лорак поділилася кадрами зі зйомок кліпу, на яких виглядає дуже привабливо. У підписі до фото виконавиця зізналася, що щаслива.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак з німбом на голові згадала про своє нещасне кохання: "Немислима без страждань".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала, що вміє робити губами: Барбра Стрейзанд.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала, як розслабляється на ліжку.