Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників новим екстремальним захопленням, відправившись на відпочинок в райську Домінікану. Так, артистка вперше стала на дошку для серфінгу і вчилася ловити хвилю разом з інструктором, примірявши при цьому облягаючий гідрокостюм бордового кольору.

Читайте Знай в Google News!

Красуня зізналася, що навчилася плавати лише в дев'ятому класі і насправді боїться води, проте з часом вирішила приручити свої страхи. Виявляється, у Даші гідрофобія (боязнь потонути, страх перед купанням), а також таласофобія (страх морських істот, або навіть водореслей, які торакаються до тіла під час плавання, страх великих хвиль, відстані від суші і великої грубини).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Страхи потрібно приручати) як виявилося, рано чи пізно, вони можуть знадобитися...

* Людина-гідрофоб ( ой, воно мокре, ой глибоко, я тонУуууууу)

* талассофоб ( ааааааа !!! Щось торкнулося мене в воді) так, і з багатьма вестибулярними питаннями (одні підбори чого варті))

Обожнюю місця, повертатися в які стає традицією)"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.