Українська співачка Оля Полякова заявила, що не знає, що гірше вплине на музичний бізнес — карантин або локдаун, якщо обидва ці рішення згубні для індустрії.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний уривок з шоу телеканалу" 1 + 1 "Полякова розмістила в розділі сторіз в соціальній мережі"Instagram".

Instagram @polyakovamusic
Instagram @polyakovamusic

"Я думаю, що ось для музичного бізнесу, страшно і карантин, і локдаун. І чи знаєте, я навіть не знаю що страшніше, тому що карантин у нас вже давно, і ми звикли вже, а повний локдаун у нас теж давно — концертів немає і не передбачається. За цей час я просто зрозуміла, що ми нікому не потрібні. І порятунок країни," порятунок потопаючих", справа рук самих"потопаючих". Я вже втомилася шашкою махати"—- стверджує Полякова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона також нагадала, що вже виступала в цій же студії каналу 1 + 1 півроку тому з цими ж проблемами, пояснюючи, що мова йде не тільки про зірок, а й тисячі інших артистів і музикантів.

Instagram @polyakovamusic
Instagram @polyakovamusic

В кінці цих заяв співачка сказала, що" локдаун і карантин у нас вже 30 років "і" всім важко", але у" українців сильний імунітет", тому"ми виживемо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Оля Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила натомість: "Просто на секунду..."

Як повідомляв портал Знай.иа, Оля Полякова зустрінеться в ефірі з Єфросиніною і Плакидюк: "келишок підготуйте".