Алла Пугачова-примадонна російської естради, яка не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно вона все ж публікувала фотографії зі своїм коханим чоловіком Максимом Галкіним — російським коміком і телеведучим. Їх шлюб раніше провокував велику кількість жартів і забобонів, адже для жінки це не перше і навіть не друге заміжжя. Тим більше, між закоханими більше 30 років різниці у віці.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Алла Пугачова поділилася кумедним і милим фото. "Всім, у кого сьогодні банний день.З ЛЕГКИМ ПАРОМ☺️# банядома# без маски", - написала примадонна в підписі до знімка. Жінка постала з милою і білосніжною посмішкою в шапочці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Алла Борисівна, слів немає, до чого ж хороша! Залишайтеся, такий же, довше! Любимо, цінуємо, від щирого серця!", "З легким паром,,, у мене сьогодні теж банний день", "Красива, кохана. Довгих років в здоров'ї", "З легким паром, Алла Борисівна!", "Відмінно виглядаєте після лазні", "А дитинстві бабуся мене водила в баню...))) я знаааю що таке скрипіти від чистоти. Громадська лазня в селі в 90-ті це як поїздка в плацкарті Махачкала-Москва. Всі голі, мокрі, незадоволені і бризкають один на одного окропом", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, розбрат в родині Пугачової і Галкіна: шоумен здивував шанувальників "справжньою" поведінкою їхніх дітей.

Як повідомляв "Знай.ua", знесилена Пугачова змушує Галкіна возити її в інвалідному візку.

Знай.ua писав, Галкін змусив Пугачову зробити це на камеру, вік - просто цифра: "Нам кайфово..."