Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

Читайте Знай в Google News!

Популярний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram-акаунті. І цей раз не став винятком – Кошовий розмістив в Insta Stories кумедну фотографію, на якій позує з короною на голові.

Як можна побачити на знімку, гуморист стоїть на своїй домашній кухні в чорному спортивному костюмі. Артист поставив руки на талії, його погляд спрямований убік. Варто відзначити, що на фотографії Євген дійсно виглядає досить велично.

скріншот

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Кошовий вирішив відійти від звичного образу і на подив шанувальників відростив волосся. Фото перетворення актора "Кварталу 95" з'явилося на офіційній Instagram-сторінці студії.

"Запам'ятайте це фото. Вперше за 19 років Женя відростив "їжачок". Хто знає, коли ще нам пощастить це побачити", - прокоментували фотографію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Євген Кошовий показав, з ким обіймається дружина, поки його немає вдома.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" виставив напоказ свій найдорожчий подарунок: "Отримую кожен день".

Також портал Знай.uа писав, що у студії "Квартал 95" вирішили "одружити" Олену Кравець та Євгена Кошового – Поплавський допомагав.