Українська модель Олена Омович вже давно була прозвана "українською Кардашьян" через кількість пластичних операцій.

Зовсім недавно дівчині довелося перебувати в лікарні, де вона і відсвяткувала свій день народження, через запалення нирок. Хоча її шанувальники припускали, що українська Кардашьян підхопила COVID-19 або у неї лопнув імплант.

Читайте Знай в Google News!

Вона вже була виписана з медичного закладу, тому і продовжила ділитися з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано більше мільйона чоловік. "😈 or 😇?🤔 Може знову таку стрижку зробити?😛 SHADU - танцювати 🔊", - написала вона під публікацією, де постала в образі "ангела". Адже на ній можна помітити дуже Тоненьке білосніжний Нижня білизна зі всілякими підтяжками і величезні крила.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо ангелок-то тільки такий", "Це зі зйомки lior? А чому Вас там вже немає? Ліло без Вас залишився??", "Я думаю стрижку ніхто не помітив", "Я ось одного не зрозумію скільки не вкладай в Жигулі !обвіс Тюнінг, так би мовити бампера вона все одно буде жигулями.мама народжувала не ту яка ти зараз. А це все для чого ? Заради чого ? Слава гроші, мужики багаті.Я нічого поганого проти тебе не кажу. Але ніхто не може відповісти навіщо це все? Я знаю ти розумна і красива і без втручань в твоє тіло. відповіси навіщо це все тобі ?хайп?", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська Кардашьян після лікування в клініці зав'язала причинне місце на вузлик.

Як повідомляв "Знай.ua", Українська Кардашьян потрапила в лікарню з "інопланетним органом” - занадто довгий.

Знай.ua писав, українську Кардашьян терміново госпіталізували: "Фото в купальнику не чекайте″