Популярна українська актриса, зірка "Кріпосна" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в Instagram показали, чим завершилося побачення Ксенії Мішиної та Андрія Рибака в шостому випуску. Так, відразу після пристрасної зустрічі з Олександром Еллертом і ночівлі в наметі "Холостячка" пішла на процедури в спа з його другом.

Варто відзначити, що другий поцілунок на проекті вийшов досить гарячим і ефектним. Глядачі точно не забудуть цей епізод випуску.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Романтичний і ніжний поцілунок з Андрієм Рибаком 💋 Раді такому повороту? 😏" - йдеться у підписі до фото.

"Ні, не рада такому повороту😔😔😔", "Ні 😭😭😭😭, а як же Саша?", "Ні, Еллерт повинен був бути єдиним 😍", "Ну нарешті оооооооо😍🔥🔥🔥🔥", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячку" Мішину забрали на найромантичніше побачення – мрія кожної жінки.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Його шукає кожен".