Ведуча програми "Час суду" Олена Дмитрієва засуджена до двох років умовно за шахрайство, так як передбачається, що жінка допомагала одній зі сторін в конфлікті бізнесменів, які намагалися розділити спільне підприємство.

Її визнали винною за частиною 4 статті 159 Кримінального кодексу Російської Федерації (шахрайство в особливо великому розмірі). Про це повідомляє російське державне інформаційне агентство федерального рівня ТАСС.

Читайте Знай в Google News!

Дмитрієва обіцяла надати юридичну допомогу підприємцю, у якого був конфлікт з діловим партнером, за даними джерела журналістів. Однак бізнесмен згодом не отримав ніякої допомоги, а іншого фігуранта справи Юрія Плотнікова засудили до чотирьох років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією російських ЗМІ, підприємець просив Дмитрієву в 2017 році про допомогу в конфлікті з колишнім колегою, який запропонував заплатити 80 мільйонів рублів в обмін на припинення кримінальної справи. Бізнесмена і Дмитрієву вдалося затримати при отриманні грошових коштів.

Ведуча програми "Година суду" працювала директором юридичної дирекції ВГТРК, а також радником глави телеканалу ТВЦ і головною особою "Година суду. Справи сімейні" на каналах "Мир" і "Довіра".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Сафронов звільнений з ТНТ за хабарі в "Битві екстрасенсів": сотні тисяч за підказки

Як повідомляв "Знай.ua", Ніцой у відкриту заговорила про "хабар" дочки: "Не розуміє цього лише тупезний"

Знай.ua писав, На Хмельниччині полковник ЗСУ перетворював чоловіків на " калік": "Ціна питання?"