Популярна російська телеведуча, зірка шоу про подорожі "Орел і решка" і дружина репера Елджея Анастасія Івлєєва часто радує багатомільйонну аудиторію свіжими фото та відео зі свого особистого і творчого життя в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 29-річна зірка поділилася кадрами з останніх зйомок "Орла і решки". Так, Настя зі своєю подругою і співведучою Юлією Коваль відвідала танзанський Занзібар. Це друга поїздка знаменитості в Східну Африку.

"Це Занзібар! пам'ятаю, минулого разу він мені зовсім не зайшов:( а в цей, зайшов так, що увійшов до п'ятірки найкращих місць зі спогадами😂 безумовно, від того, що я була з кращим другом, все було інакше. Ми були в найбільш занзібарському барі виключно для місцевих, де крім нас не-занзібарських не було жодного туриста😂 білі ворони! але оскільки ми всіх дівчат поїли на барі за наш рахунок, нам всі були раді і навіть вчили правильно тверкати ахахаххаха ! це було чудово! 🌪 а ще, цей хлопець, що на першій фотці дуже боляче брав мазок на ковід... всі вийшли зі сльозами🤣" - написала Івлєєва.

Варто зазначити, що на першій фотографії також зображений кращий друг Насті, на кепці якого красувався герб України. Схоже, чоловік є затятим патріотом нашої країни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Насті Івлєєвій зізналися в коханні на очах у чоловіка, Єгор Крід зацінив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Івлєєва тепер живе з Філіпом Кіркоровим. Елджей перетворився на копію колишнього Пугачової.

Також портал Знай.uа писав, що подружка Івлєєвої в "Орел і Решка" розщедрилася на номер в готелі за 28 тисяч доларів.