Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість презентувала пристрасний кліп на нову пісню "Vibe", яким інтригувала досить довгий час. Після прем'єри відеороботи виконавиця поділилася в соцмережі своїми емоціями. Каменських зізналася, що все ще перебуває в неймовірному стані. Також зірка подякувала шанувальникам за підтримку та любов.

На опублікованих фото Настя постала в розкішній вечірній сукні, яка переливається сріблом і вигідно підкреслює струнку фігуру артистки. Також для фотосесії вона вибрала високі ботфорти на масивній підошві і шкіряну байкерську куртку. Варто відзначити, що образ вийшов досить зухвалим і спокусливим.

"Vibe кохання, ейфорії, подяки і все ще хвилювання - все це я зараз відчуваю! 🖤 Минуло вже кілька годин після прем'єри, а я все ще перебуваю в якомусь неймовірному стані! 🔥 У Vibe я повністю відкрилася вам і розповіла свою історію. І бачачи всі ваші коментарі, позначки і повідомлення, я розумію, що ви разом зі мною відчули все, що вкладено в пісню і відео! 🥰 Дякую вам за вашу підтримку та любов! 😘" - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Каменських на всю країну розповіла про їх з Потапом пристрасне кохання: "Падали обидва в ліжко".

Як повідомляв портал Знай.uа, поцілунки Насті Каменських з чарівною подружкою просочилися в мережу: Потап точно був не проти.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських ледь не відкусила Потапу голову – ти не ти, коли голодний.