Настя Каменських порадувала фанатів милим фото в яскравому образі

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі милий кадр, на якому позує в залитій сонцем затишній кімнаті.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя відображена в цікавому образі – на ній облягаючі сині джинси і коротка Біла кофтинка, яка трохи оголила плоский животик. Цей наряд підкреслив витончену фігурку зірки і пружні груди. Її пишні кучері розпущені і недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і загадкова усмішка. У підписі до публікації Каменських написала: "Понеділок, настрій просто🔝 і стільки мотивації! А як у вас настрій? 🤩 - круто, ️ ️ - відмінно, ️ – поки не зрозуміло, хочеться – хочеться спати, ️ - так собі. Або свій варіант! Написавши". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото, багато хто порівнює її з милою томної кішечкою, а інші жартують, що красуня підняла їм не тільки настрій, але і мотивацію.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.