Бурак Озчивіт – популярний турецький актор, який прославився своїми ролями в багатьох серіалах. Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя. Так, нещодавно артист показав шанувальникам кумедними знімками, на яких з'явився в "волохатому" образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Бурак зображений в прозорій кабінці вуличного кафе, він сидить за столиком зі стаканчиком кави. На прогулянку Зоряний красень вийшов у темних брюках і теплій червоній кофті, а на його ногах масивні світлі черевики. При цьому шанувальники помітили, що густа шевелюра покриває майже всю голову актора, але багатьом подобається його Чорна борода і стрижка. Озчивіт вирішив не підписувати свою публікацію, а ось фанати кинулися активно обговорювати знімки, засинаючи актора компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.