Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам миле фото, на якому її просто не впізнати. Схоже, зірка вирішила поекспериментувати із зовнішністю і приміряла незвичайний образ.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Оля позує, мабуть, в студії шоу "Маскарад". Перед камерою вона з'явилася в епатажному образі – на ній складний багатошаровий наряд, а сидить вона ніби на коні. При цьому довге волосся зірки розпущене і акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою і блакитними лінзами в очах. Свій образ красуня доповнила розкішною короною замість кокошника. У підписі до публікації Полякова написала: "А ми готуємося до Нового року! А ви? Є новорічний настрій?". Фанати в захваті від нового образу зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.