Дмитро Комаров розповів про унікальний подарунок, завдяки якому він зможе подорожувати не виходячи з дому.

Читайте Знай в Google News!

Український телеведучий і професійний мандрівник Дмитро Комаров активно ділиться своїми враженнями від мандрів, а тому свіжі пости в Instagram завжди очікуваний контент для його підписників і фанатів.

Але цього разу відомий мандрівник розповів не про подорожі, а про те, як він рятується в рік повного локдауну від ностальгії за ними.

Дмитру Комарову подарували унікальну настінну карту.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Хлопці-установники занесли додому ... континенти)) Я відразу побачив на рельєфній дерев'яній мапі опуклий Еверест, позначений сердечком, Кіліманджаро. Ріо-де-Жанейро, Амазонка, улюблені Бангкок і Гонконг ... Вау!", - із захопленням розповів мандрівник про подарунок.

Нова мапа перетворила невеликий кабінет Комарова в казку. Змінився навіть запах, адже карта створена з натуральних порід дерева: венге, дуб, ясен, горіх.

Нову іграшку Комарова під'єднали до електрики і тепер увечері він насолоджується справжньою магією, експериментуючи з освітленням.

"Це вже не просто карта. Це витвір мистецтва, який проведе зі мною життя", - каже Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров поділився враженнями від чаю за 10 тисяч доларів

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров осідлав верблюда в 50-градусний мороз

Також Знай.ua писав, Комаров побував по той бік Піднебесної