Гумористичне шоу "Ліга сміху", а точніше його шостий сезон підійшов до кінця, тому вже відома команда-переможець.

У фіналі виступили три команди: "Наш Формат", "ОГО" і "СМТ", а серед суддів глядачі могли спостерігати переможців попередніх сезонів через експеримент з боку організаторів. Однак увагу слід приділити українському співакові, телеведучому і колишньому учаснику колективу "Діо.фільми " Володимиру Дантесу.

Читайте Знай в Google News!

Серед суддів були Марк Куцевалов, Іван Люленов і Віктор рожевий, а також постійні члени журі Надія Дорофєєва, Гарік Бірча, Наталія Могилевська і Стас Баклан. А ось замінити хворого на COVID-19 Юрія Ткача зголосилися Ігор Ласточкін (за "ОГО") і Володимир Дантес (за "СМТ").

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після всіх пройдених конкурсів переможцем шостого сезону "Ліги сміху" стала команда "СМТ", а Дантес зі сцени під пісню Океану Ельзи "Все буде добре" підійшов до своєї дружини Дорофєєвої і поцілував її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, що робив за спиною у Наді Дорофєєвої: "Благав його вставити..."

Як повідомляв "Знай.ua", самотня Дорофєєва знялася без штанів, Дантесу придеться червоніти: всі принади, як на долоні. На фото можна побачити, як Дорофєєва спокусливо відкриває своє тіло на радість мільйонам шанувальників.

Знай.ua писав, Дорофєєвій пощастило? Дантес видав, скільки сантиметрів ховає в штанях: "Рулетки не вистачило"