Відома українська співачка Гайтана Ессамі не надто часто, проте радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано близько 70 тисяч осіб.
Жінка поєднує в своїй творчості жанри соул і елементі блюзу, джазу і фанк, а також є автором більшості своїх пісень.
Читайте Знай в Google News!
Гайтана представляла Україну на Євробаченні в 2012 році в Баку, а зараз вирішила подбати про імунітет своїх шанувальників. "А ви любите айву? У цей вірусний час, хочу нагадати вам про айву. Дуууже смачний і корисний фрукт, який зміцнює імунітет. Готую чай з айвою, додаю в м'ясо, роблю джем... Будьте здорові", - написала вона в підписі до фото, на якому постала зі плодами овочів і фруктів.

"Да. Стигла айва - це делікатес", "Смачно , корисно і необхідно", "Тільки виїхавши в іншу країну, де чомусь айву днем з вогнем не знайдеш, мені шалено хочеться мамулиного повидла", "Я два дні тому купив айву і виявляється що її треба готувати, що то не груша і я мавпа", "Можна рецепт джему, будь ласка", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гайтана влаштувала "екзотичний коктейль" з Аделіною Делі: "Україночка"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", сексуальна амазонка: Гайтана показала, як розправилася з головою водяного монстра

Знай.ua писав, Гайтана поділилася таємницею, яку роками приховувала: "Вбивали мене"