Російський шоумен і вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв розповів несамовиту історію, яка з ним трапилася в дитинстві.

Читайте Знай в Google News!

Коли Дмитру Шепелеву було 12 років, він захоплювався тенісом. Одного разу майбутній шоумен взяв участь в чемпіонаті. Він грав в парі зі своїм батьком проти інших хлопців і їх батьків. Учасники змагання боролися за ракетку, про яку мріяв Дмитро.

За словами Шепелєва, в той день йому дуже щастило, незважаючи на те, що раніше був одним їх найгірших гравців. Опинившись в фіналі, Дмитро і його батько змогли перемогти суперників і піднятися на найвищу сходинку п'єдесталу.

"Сказати, що я був щасливий, значить, не сказати нічого", - зазначив він.

Коли тренер простягнув чохол з призом, Шепелев був шокований. Він побачив грубо вирізану з паперу ракетку, на якій фломастером намальована сітка і логотип відомого бренду. Тоді Дмитро зрозумів, чому однолітки грали упівсили, а після змагань з усмішкою його вітали.

"Я був роздавлений", - згадав телеведучий.

Незабаром ображений Шепелєв, за якого ніхто не заступився, кинув спорт. Він вважає, що жарт, влаштована дітьми і тренером, була жорстока і безглузда. З тих пір екс-коханий Жанни Фріске вважає: потрібно остерігатися легких перемог і не засмучуватися, якщо трапляються програші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв згадав найщасливіший день у житті

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Шепелєв готується до весілля з новою коханою

Також Знай.ua писав, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.