Настя Каменських порадувала фанатів милим фото в яскравому образі

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі зухвале фото в дивовижному образі, але фанати помітили цікаву деталь.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Настя відображена в цікавій локації, яка нагадує підземну парковку. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому вбранні - на ній коротеньке чорне плаття, поверх якого вона накинула стильну джинсову куртку оверсайз. Свій образ вона доповнила темними колготками-сіточкою і модними червоними чобітьми, які візуально подовжують стрункі ноги. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона епатажно позує фотографу. У підписі до публікації Каменських написала: "відправляю вам свій яскравий вайб і нехай ваш сьогоднішній вечір стане таким же яскравим! Як вам цей образ?". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото, проте деякі здивовані неприродною довгою ноги співачки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.