Російська співачка, актриса, модель, дизайнер і телеведуча Жасмін частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз 43-річна виконавиця поділилася ніжним фото, яке було зроблено в Москві, Російська Федерація.

Читайте Знай в Google News!

"Щоб виглядати як богиня, потрібно двадцять хвилин. Щоб виглядати природно, потрібно дві години. Попалося в Інтернеті, життєво", — написала жінка в підписі до знімка, процитувавши польську художницю, журналістку і письменницю Яніну Іпохорську. Жасмін постала в сукні перлового кольору нижче колін, чорному піджаку з такою ж сумочкою, і туфлями в колір головного вбрання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ви як і завжди привабливі і не важливо скільки ви збираєтеся", "Дійсно, ви виглядаєте дуже красиво і природно, жіночність в вас так і тягнеться до вищої точки всього", "Завжди дивуюся вашій красі, завжди дуже ефектні, і завжди дуже красиві образи!", "Мені здається, що це дійсно закон підлості, у мене завжди, коли 29 хвилин збираюся, виглядаю як богиня", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колеги розповіли про Пугачову більше, ніж може Галкін - "При зустрічі нападає...."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова з новим обличчям приготувалася до неминучого - хоч би корона не впала.

Знай.ua писав, Зеленський при всіх приголубив учасника "Холостячки" на заздрість Мішиної: "Весілля, похорони"