Відома українська телеведуча, яка вже кілька років є головною журналісткою та арбітром шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук поділилася зі своїми шанувальниками потаємними історіями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Мосейчук у мережі Facebook.

"Вам було цікаво про моє особисте і потаємне. Ділюся. Можливо, моя історія надихне не опускати руки, коли важко. Знаєте, де головна броня і захист для мене і для кожного з вас - це сім'я і робота. Бо всі лицарі по життю. І кожен приймаємо нові виклики. І дякую, що постійно відчуваю себе потрібною вам.",- підписала публікацію Мосейчук.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Журналістка в програмі "ЖВЛ" розповіла про те, як потрібно долати перешкоди, які часом можуть зустрітися на життєвому шляху, а так само трохи і про секрети своєї сім'ї.

Варто також нагадати нашим читачам, що Наталія Мосейчук не боїться говорити, що думає, і закликає не вірити на слово політикам. Вона увійшла до сотні найуспішніших жінок України за версією журналу "Фокус", є куратором премії "Global Teacher Prize Ukraine".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Зубна фея" Марічка Падалко одягла піжаму заради маленьких українців.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова поскаржилася, що на неї повісили всіх собак.

Знай.uа писав, ми рухаємося до повного колапсу і прірви - Саакашвілі приголомшив прогнозом.