Популярна українська співачка і ведуча прямих ефірів "Танців з зірками" Тіна Кароль часто радує фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі миле чорно-біле фото, на якому її можна побачити в затишному образі і в цікавій локації.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Тіна зображена у себе вдома, вона затишно вмостилася і ховається білою в'язаною накидкою, напевно, замерзла. За цим вбранням не видно витонченої фігури зірки. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі яскравий макіяж з улюбленою червоною помадою, вона крадькома дивиться в камеру. У підписі до фото говориться: "Доброго ранку вас, дорога ФанТіна! Йдуть осінні дні і скоро настане зимушка-зима! Нехай буде у вас все добре! Гарного і благословенного вам дня!". Фанати в захваті від нового образу зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.