Подружжя Білоножків - ветерани української естради. Разом не лише на сцені, але й удома. Звісно, поєднувати професійне життя з особистим - складно.

Читайте Знай в Google News!

У телепрограмі “Життя видатних людей”, що виходить на телеканалі “1+1”, журналісти завітали до маєтку Білоножків.

По-перше, родина похвалилася своєю худобою: у пари є лебеді, фазани і пави, пси. Територія простягається до самого Дніпра.

За словами пари, цей будинок вони будували дуже довго, збирали на нього цеглина за цеглиною. Починали з кімнати у гуртожитку, потім, після народження першого сина, пара отримала квартиру розміром 9 квадратних метрів. Саме там пара народила ще одного сина.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Родина Білоножко, скріншот відео
Родина Білоножко, скріншот відео

За словами співачки, коли вона побачила свого майбутнього чоловіка, вона подумала: “Високий, худий, талія, очі карі - ну, солдафон!” Чоловік також відразу оцінив жінку, проте вирішив згодом перевірити її почуття. Білоножко попросив свого друга, актора Івана Гаврилюка, позалицятися до Світлани, щоб зрозуміти, чи щиро дівчина зацікавлена Білоножком. Світлана тест пройшла.

Незважаючи на велику любов, талант і пристрасть Білоножко все ж думав про розлучення. Тоді він приїхав до своєї мами і розповів їй про це. Жінка на цю історію, за словами Білоножка, відповіла так: “Якщо ти при живих дітях, у яких живий батько, залишиш їх сиротами - я тебе з могили прокляну”. Чоловік не почав ініціювати шлюборозлучний процес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.