Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", а тепер стала сольною співачкою, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя зображена на вулиці, біля павільйону шоу "Танці з зірками", схоже вона готує глядачам щось грандіозне. Перед камерою зірка з'явилася в стильному вбранні - на ній довгі світлі штани цікавого фасону і об'ємна куртка оверсайз, а на ногах білі кросівки. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Повернулася в рідний павільйон. Дивіться сьогодні суперфінал @tanci1plus". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем. Багато хто вже з нетерпінням чекає, що ж буде на черговому ефірі танцювального шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.