Актриса, яка зіграла Хюррем Султан в "Величному столітті" Мер'єм Узерлі, опублікувала новий пост в своєму Instagram. Вона приміряла новий ефектний образ.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-блозі актриса серіалу "Величне століття " Мер'єм Узерлі публікує особисті знімки і ділиться з шанувальниками подробицями свого життя.

На новому фото, яке з'явилося в мережі, Мер'єм позує в яскравій сукні з глибоким декольте. Образ вона доповнила червоними туфлями на шпильці.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" це бомба!", "вау, які ніжки"," крута"," така яскрава на цьому фото"," розкішна Хюррем", - коментують фото Мер'єм користувачі.

Раніше актриса, яка зіграла Хюррем Султан в "Величному столітті " Мер'єм Узерлі, опублікувала новий пост у своєму Instagram. На ньому вона знову постала в образі Хюррем, що дало фанатам надію на повернення Мер'єм в серіал. Однак ніяких офіційних підтверджень тому Мер'єм, яка зараз вагітна, не надавала.

У новому пості Узерлі виклала колаж з усіх кіногероінь, яких їй довелося зіграти в кінематографі. Найцікавішим і впізнаваним, звичайно, був образ коханої дружини султана. Однак і в інших ролях Мер'єм була блискуча-їй йдуть і пістолет в руках, і образ фатальної красуні в салоні шикарного авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі повернулася до ролі Хюррем, фанати застигли в очікуванні.

Як повідомляв Знай. ua, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі, любов була занадто сильною.

Також Знай. ua писав, що Турецька Роксолана, як Хюррем захопила султана Сулеймана і його рідню в полон.