Українська співачка Світлана Лобода, яка наразі значну частину свого часу проводить у Росії, привітала себе, своїх дочок і підписниць з Днем матері, який у Росії святкують якраз в останню неділю листопада, що у 2020 році випадає на 29 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний святковий пост був розміщений на офіційній сторінці Лободи у соціальній мережі "Інстаграм".

"З Днем Матері нас, милі дівчатка", — йде мова у підписі до фото.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На знімку Лобода позує зі своїми доньками Євангеліною та Тильдою на відкритій літній терасі. Де й коли зроблене фото не зазначається, однак очевидно, що це не листопадова погода для Москви. Всі троє жінок одягнені в одяг білого кольору: малі дівчата у сукні, а сама Світлана у білу спідницю і білу кофту.

Цікаво, що Лобода продовжує приховувати обличчя молодшої доньки Тильди — мала повернута до камери потилицею. Залишається лише гадати, що стало основним мотивом для такої послідовної поведінки — віра у забобони, повага до приватності дитини чи може навіть схожість на невідомого публіці батька (ЗМІ вже декілька років поширюють чутки про можливий роман Світлана з німецьким музикантом, лідером гурту Rammstein Тиллем Ліндеманном).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.