Популярна українська телеведуча "Ранок з Україною" Лілія Ребрик завжди на позитиві, вона обожнює свою роботу і своїх рідних.

Так, Лілія привітала українців із початком нового робочого тижня в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото білявка у ефектному червоному костюмі, гольфі кольору капучіно із чудовим денним макіяжем і локонами на волоссі. Ліля по-діловому взяла руки в боки, що свідчить про її робочий настрій.

Лілія Ребрик//www.instagram.com/liliia.rebrik/
Лілія Ребрик//www.instagram.com/liliia.rebrik/

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Почали ефірний тиждень @ranok_ua . Дивіться нас на каналі Україна щодня з 6.30- 9.00. Прокинулися-усміхнулися.Всім бажаю легкого старту тижня! Вже завтра перший день зими. Аж не віриться. У вас теж відчуття , що цей рік летить в режимі Таймлапс ", - зізналася ведуча.

Українці не пройшли повз важливу публікацію і відповіли Ребрик, відзначивши, яка вона красива.

"Чарівна красуня 🧡🤗 Час летить зі швидкістю світла🙈 Не встигаю зробити все задумане, стільки цікавих ідей, стільки замовлень.... А часу геть немає навіть щоб подихати і обернутись навколо🧡😍", "Завжди така позитивна, ніжна, дивовижна красуня!🔥", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик здивувала натуральною красою, без гриму тільки краще.

Як повідомляв Знай. ua, Лілія Ребрик навчила доньку рухам, які сподобаються чоловікам

Також Знай. ua писав, що Лілія Ребрик" на стилі " похвалилася стрункими ніжками з усіх ракурсів.