Українська комедіантка, зірка "Кварталу 95" і "Жіночого кварталу" Олена Кравець взяла участь у фотосесії зі своїми колежанками і залишилася від неї у повному захваті.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає низка сторіз на сторінці знаменитості у соціальній мережі "Інстаграм"

Перші відео показують бекстейдж зйомок. Особливу увагу варто звернути на образ іншої учасниці "Жіночого кварталу" Аліни Блажкевич (Гордієнко), у якому вона постала у блискучій сукні і сяючими прикрасами.

"Я не була такою гарною ніколи у житті", — заворожено стверджує Аліна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ох, яка ж чарівна фотосесія була в нас", — пише під відео Кравець.

Цікаво, що фотографкою на зйомках виступила інша артистка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук.

"Багатогранна й талановита", — пише про неї Олена. Варто відзначити, що це правда — вона не тільки комедіантка і фотографиня, але й ще співачка: вона навіть стала фіналісткою 7-го сезону телешоу "Голос Країни".

І, авжеж, Кравець анонсувала свої знімки з фотосесії. Зірку можна побачити на екрані фотоапарата, а також у короткій анімації.

"Взагалі-то не дуже люблю фотографуватися, але вчора щось сталося! Дякую усім, хто створив настрій і магію", - зізнається артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець після бурхливого святкування прокинулася в ліжку з чужим чоловіком.

Також, "Знай.uа" писав, що подруга Кравець з кварталу в бігудях дала по зубах Путіну.