Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "VIBE", яким інтригувала досить довгий час. Так, артистка приміряла кілька спокусливих образів, а також змінила локації, то гуляючи по центру Києва і катаючись по вечірній столиці на автомобілі, то танцюючи і приймаючи пікантні пози в номері готелю.

Фотосесію для красуні в одному з вбрань з ролика влаштувала відома фотограф і експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк. На спокусливих кадрах Настя позувала в сексуальній спідній білизні фіолетового кольору і пухнастій шубці зі штучного хутра, доповнивши образ високими вінтажними рукавичками, а також зачіскою з кучерявим волоссям. При цьому Каменських не упустила можливості блиснути розкішною фігурою, над якою наполегливо працює завдяки щоденним тренуванням і правильному харчуванню.

"А ви вже дивилися Vibe? 〰️

Розкажіть, які емоції ви відчули від цієї пісні і відео?

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Який момент відгукнувся в серці найбільше?❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.