25-річний Бера Іванішвілі відомий не лише як син колишнього прем'єр-міністра Грузії і одного з найбагатших підприємців країни Бідзіни Іванішвілі, але і як модель — усе завдяки його характерній зовнішності, яка спричинена альбінізмом. Однак його сину, якому якраз виповнився рік, ця особливість не передалася.

Читайте Знай в Google News!

Пишне весілля Бера і модель Нана Гудавадзе відсвяткували ще у 2018 році, за світською подією спостерігала уся грузинська преса. А у 2019 у пари народився син Берукі.

Як вже зазначалося, дитині не передалися гени батька, які обумовили відсутність пігментації шкіри та волосся (або, принаймні, рецесивний ген був компенсований матір'ю). Тому чоловік, який має вигляд прибульця з іншої планети, досить екзотично дивиться рядом зі своїм чадом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Бера Іванішвілі з сином, фото з соцмереж
Бера Іванішвілі з сином, фото з соцмереж

Бера Іванішвілі з родиною, фото з соцмереж
Бера Іванішвілі з родиною, фото з соцмереж

Бера Іванішвілі — не лише модель, а й репер і співак, який переважно виконує свої треки французькою мовою (саме там він і народився у 1994 році, оскільки його батько займався там бізнесом), а також англійською. Музику він випускає під не надто оригінальним ім'ям Bera. Також чоловік є засновником студії звукозапису і лейблу Georgian Dream.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аномалія - це красиво: 25 фотографій тварин-альбіносів, які заворожують своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чарівні сестрички-альбіноси замилували світ унікальною красою: як порцелянові ляльки.

Також Знай.ua писав, У молодої пари народився син з сивим волоссям - як виглядає хлопчик в 8 років