Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників в соцмережі Instagram новими фотографіями і відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 39-річна знаменитість записав відеозвернення для українців, в якому вибачився за кліп Наді Дорофєєвої на її сольну пісню Gorit над Алеєю Героїв Небесної Сотні. Як відомо, Потап є продюсером екссолістки гурту "Время и Стекло".

"Це наша помилка. Не додивилися, не подумали, не хотіли нікого образити. Вибачте", - заявив репер.

Також артист відреагував на критику щодо його колаборації з російською співачкою Ольгою Бузовою, яка підтримала анексію Криму.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ольга Бузова, скріншот: instagram.com/buzova86
Ольга Бузова, скріншот: instagram.com/buzova86

"Бузова – яскрава особистість. Ми запитали наших фанів: "Хочете?". "Так", - відповіли вони. Для нас це шанс розширити свою аудиторію", - сказав Потап.

Олексій запевнив, що у них вийшов дуже сучасний трек, а особиста діяльність Бузової його не цікавить.

Він поскаржився, що українських артистів не чують і постійно критикують. Потап додав, що він "великий і відкритий платник податків". І взагалі "успішний Потап – це успішна Україна", тому його потрібно підтримувати.

"Я – справжній козак. У вас немає такого лідера, як я. я – справжній, я – ваш новий президент. Звикайте до цієї думки", - заявив репер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Надя Дорофєєва "станцювала на кістках" Героїв Небесної Сотні в кліпі Gorit.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап згадав, як мало не знепритомнів на пологах дружини: "Лікар тримав під руку".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських прикувала погляди українців до нескінченних ніг.