Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями.

У своєму Instagram зіркова красуня часто ділиться з багатотисячною армією фанатів відвертими знімками.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася естетичними фото з Домініканської Республіки. Стало відомо, що Астаф'єва відпочиває біля Карибського моря, де займається серфінгом, плаває і влаштовує різні фотосесії.

Так, в кадрі зірка позує на екзотичному пляжі у відвертому бікіні блакитного кольору, яке добре підкреслює всі достоїнства її фігури.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Підслухано вранці: - Дивиф, Дафа АфФтафева піфла!!! (з вафлею в роті) Тіффані і не снилися такі сніданки)))", - жартівливо написала Даша.

"Все ідеально. Навіть зберегла, щоб не втратити😍", "О боже яка богиня", "Ви найкрасивіша на світі😁", - коментують пост користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх: "Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздяглася до панчішок і засвітила інтимну стрижку: все через Нацгвардію.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила груди, щоб віддати незнайомцям 2 тисячі доларів: "Можна тебе як приз?"