Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в компанії ще однієї української зірки Ірини Білик.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Наталя зображена з Іриною в закуліссі розважального шоу "Ліга Сміху". Перед камерою зіркові красуні з'явилися в ошатних образах, в яких прийшли на зйомки. Могилевська позує в хитромудрому темному платті з леопардовим принтом, її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і грайлива посмішка. Білик ж стоїть в об'ємному чорному піджаку, а свій образ вона доповнила стильним чорним капелюшком. У підписі до фотографії Наташа написала: "Моя кохана, моя ідеальна, моя зірка, @bilyk_iryna. Як же я люблю твої пісні, завжди пам'ятай, що я поруч і я твій друг. Мої поцілую від блондинки до блондинки". Фанати в захваті від нового знімка зіркової красуні, її і Ірину завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".