Марія Полякова є 15-річною дочкою співачки-суперблондинки Олі Полякової.

Вона вже встигла зібрати свою армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, яких частенько радує новими публікаціями. За її життям стежать понад 150 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина в основному викладає знімки з будь-яких пройдених фотосесій, а від недавнього часу пішла по стопах матері і стала співачкою. Зараз вона разом з матір'ю Ольгою Поляковою і молодшою 9-річною сестрою Алісою постали біля гігантського колеса огляду, яке розташовується на станції метро "Контрактова площа". "Просто прекрасний день", - підписала дівчина два фото.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"У Аліси, як завжди, найщиріший вираз обличчя", "Дуже красиві", - написали користувачі в коментарях. До цього Маша представала в образі тигриці в плямистому вбранні і чорним носом з вусиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полякова вразила українців фото з доньками, рот на пів-екрану: "Думають, що вони богині"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова "піднялася" в небо, але її і там впізнали: "Ніякого особистого життя". Полякова написала, що цього року і молодша дочка доросла до дорослого одягу.

Знай.ua писав, Полякова змусила 15-річну доньку трусити булочками на камеру. У короткому ролику 15-річна дівчинка виконує досить відвертий танець, який навряд чи можна показувати малолітнім дітям. Маша явно намагається на камеру і енергійно трусить усіма частинами тіла під американський реп.