Радянський і російський артист естради, телеведучий і гуморист Євген Петросян частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Він одружений на своїй особистій асистентці Тетяні Брухуновій і разом з нею вони виховують дитину, народжену в цьому році.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 75-річний ексчоловік Олени Степаненко поділився кадрами з російської премії "Рекорди Instagram" і "Книга рекордів Росії".

Відомо, що Петросян на заході отримав два сертифікати – "Найтриваліша кар'єра артиста гумористично-розмовного жанру" з результатом 58 років і 65 днів, а також "Найбільша кількість випусків авторських гумористичних телепередач" з результатом 1441 передача.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто відзначити, що після вручення премії гуморист заявив, що "відчуває себе мамонтом".

"Дивовижний вечір провели удвох. Премія "Рекорди Instagram" і "Книга рекордів Росії". Виходили на сцену унікальні люди, які домоглися небувалих результатів у своїй справі. Побажаємо їм великих успіхів надалі (в чому я не сумніваюся), а нам бажаю, щоб у нас в країні продовжували помічати таланти, яких у Росії багато-багато!" - написав Євген Ваганович.

"Я вже розповідав про вечір нагороджень двома преміями: "Книга рекордів Росії" і "Рекордсмени Instagram". А зараз неопубліковані знімки в галереї", - додав гуморист у наступному пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Петросян зізнався в любові до покійної жінки: "Пройшла і вогонь, і воду".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина Петросяна після народження сина розповіла, що діти псують стосунки.

Також портал Знай.uа писав, що Степаненко досі продовжує мстити зраднику Петросяну: "Олена, припиніть негайно".