Відома українська телеведуча шоу" Сніданок з 1+1", фаворитка телеглядачів на шоу" Танці з зірками " Людмила Барбір часто ділиться в мережі яскравими знімками та історіями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Людмила показала, як виглядає і чим займається після того, як нещодавно вилікувалася від коронавірусу. Стильним образом і гарним настроєм вона поділилася в Instagram.

" для когось новий рік лише за місяць, а для мене - вже настав!",- написала вона в публікації.

На фотографії ведуча позує в студії телеканалу в смарагдовому брючному костюмі і туфлями на шпильці в колір. Вона доповнила образ романтичними локонами і широкою посмішкою. Їй побажали довгих років життя, благополуччя і міцного здоров'я і відзначили її неймовірну красу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фразою, що для неї Новий рік вже настав, вона натякнула шанувальникам, що в цей день святкує свій день народження. У коментарях українці залишили безліч привітань і компліментів для Барбір.

"Шикарний лук Людмила", "Многая Літа ❤️красуня", "з Днем Народження, щастя", "Красуня, вітаю З Днем Народження"," вітаю красуня😍", " Вітаю! Ві надзвичайна!", "З днем народження 🎉 🎉 🎉 благополуччя та міцного здоров'я❤️"," з днем народження!!!Бажаю здійснення усіх мрій", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "1+1" і учасниця "Танців з зірками" Барбір бореться з коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча 1 + 1 Людмила Барбір одужала від важкої хвороби і оточила себе красенями.

Також Знай. ua писав, що ведуча "1 + 1" і учасниця "Танців з зірками" Барбір підхопила Covid-19.