Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото.

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись в райський Дубай, ОАЕ, перечікуючи холодні київські дні і насолоджуючись сонячною погодою. Так, артистка вперше за довгий час показала красуню-маму, яку теж звуть Вікторія, відправившись на канікули з найріднішою жінкою.

Дівчата позували в бікіні червоного і зеленого кольору відповідно, демонструючи стрункі фігури, танцюючи на піщаному пляжі біля блакитної води і обіймаючи одна одну, а численні шанувальники Віки були здивовані тим, як молодо виглядає її мама.

"Мамо, я в Дубаї! Мама, мама, я в Дубаї!
Мама, я в Дубаї, і нехай всі про це знають!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

А раптом би мама не повірила..... І щоб такого не сталося взяла її з собою 🤩.

Мама, ми таки в Дубаї🌴"

Фолловери не пройшли повз: "Віка, ви Така пластична, ви повинні обов'язково брати участь в наступному році в Танцях з зірками!😍 🌹 🌹 🌹 ", "Класні 😍гарного відпочинку🤗 🤗 🤗", " тепер зрозуміло в кого ви така красуня!🔥 🔥 🔥 ", "Вау!Наочний посібник - що таке гени👌краса - сила незвичайна!", "Фігурка просто вогонь 🔥 🔥 і колір купальника вам личить👍 👍 👍".