Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося відео, яке раніше Кароліна виставляла в свої Сторіс. Так, артистка зробила відео-селфі в дзеркалі, показавши, як працюють над її спокусливим образом стилісти в гримерці, створюючи для зірки легкі хвилясті кучері, які були так схожі на ті, що були на початку кар'єри юної Ані.

Красуня приміряла облягаюче шкіряне плаття, яке вигідно підкреслило її струнку фігуру, а жіночне вбрання доповнила вечірнім нюдовим макіяжем з акцентом на очах і акуратним тонким намистом, ніжно посміхаючись на камеру.

"Останні приготування @anilorak . 😍

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І ми побачимо в прямому ефірі на @ru_tv в програмі "Тема".❤😍

Красотуля! Чекаємо! 😘❤"

Фолловери не пройшли повз: "найкраща, будь щаслива!🌹 ", "Красоточка😍 😍 👍", "ти супер ніжне створіння", "діва Ані👍 😍❤️", " Супер, Мені подобається все!!!! 😍😍😍😍😘💯❤".